Για μένα

Γεννήθηκα στη Φίλια  και ζω μόνιμα στη Μυτιλήνη. 
Από το 2009 που έληξε η πολύχρονη καριέρα μου στον ΟΤΕ (Δ/ντής του OTEShop Μυτιλήνης) και αφού παρακολούθησα τα μαθήματα της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης (ΦΕΜ), ασχολούμαι ερασιτεχνικά  με τη φωτογραφία, την επεξεργασία της και προσπαθώ  να «διαχειριστώ το φως»  όσο καλύτερα μπορώ. 

Στα λίγα χρόνια που ασχολούμαι με τη φωτογραφία έχω δοκιμάσει αρκετά από τα είδη της (πορτραίτο σε φυσικό φως,τοπία,δρόμο).

Έχω διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΦΕΜ,έχω συμμετοχή στις εκθέσεις της και έχω διδάξει στους μαθητές της (ιστορία της φωτογραφίας,τη φωτογραφική μηχανή,τούς φακούς,τους "κανόνες" αισθητικής. Προβάλω  επίσης φωτογραφικά ντοκιμαντέρ και ταινίες σχετικές με τη τέχνη της φωτογραφίας).


Αγαπώ επίσης πολύ τον κινηματογράφο και κυρίως τις ταινίες των μεγάλων δημιουργών του (Ταρκόφσκι,Φελίνι,Βισκόντι,Μπέργκμαν,Λανγκ,Αντονιόνι,Ντράγιερ,Μπουνιουέλ,Όζου,Γκοντάρ,Μιζογκούτσι, 
 Ντε Σίκα,Καζάν).  

Είχα την ευτυχία και την τύχη να παρακολουθήσω σεμινάρια από δασκάλους, που μου άνοιξαν τα μάτια και με βοήθησαν να μπω στον πραγματικά θαυμαστό κόσμο της φωτογραφίας : τον Πλάτωνα Ριβέλλη,τον Βασίλη Γεροντάκο, τον Λάμπρο Παπανικολάτο, τον Παναγιώτη Κασίμη,τον Λουκά Βασιλικό, τη Stella Johnson,τον Γιώργο Δεπόλλα,τον Στράτο Καλαφάτη, που θερμά τους ευχαριστώ για τα μαθήματά τους,τις συμβουλές και την αγάπη τους και φυσικά τον τ.πρόεδρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης Στρατή Τσουλέλλη που ήταν αυτός που με "μύησε" στη φωτογραφική τέχνη.

Μελετώ και βλέπω όλους τους πρωτοπόρους της τέχνης της φωτογραφίας.

Η Κατιούλα, η Φανή και η Μαρία είναι οι γυναίκες της ζωής μου και τις ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου....
Top