Για μένα

Γεννήθηκα στη Φίλια  και ζω μόνιμα στη Μυτιλήνη. 
Από το 2009, που έληξε η πολύχρονη καριέρα μου στον ΟΤΕ, αφού παρακολούθησα τα μαθήματα της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης (ΦΕΜ), ασχολούμαι με τη φωτογραφία, την επεξεργασία της και προσπαθώ  να «διαχειριστώ το φως»  όσο καλύτερα μπορώ. 

Έχω διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΦΕΜ, έχω συμμετοχή στις εκθέσεις της και έχω διδάξει στους μαθητές της : ιστορία της φωτογραφίας, τη φωτογραφική μηχανή, τούς φακούς, τους "κανόνες" αισθητικής.
Έχω διδάξει επίσης και στον χώρο πολιτισμού "ARTοποιώ".

Προβάλω  επίσης φωτογραφικά ντοκιμαντέρ και ταινίες σχετικές με τη τέχνη της φωτογραφίας.

Αγαπώ επίσης πάρα πολύ τον κινηματογράφο και κυρίως τις ταινίες των μεγάλων δημιουργών του : Ταρκόφσκι,Φελίνι,Βισκόντι,Μπέργκμαν,Λανγκ,Αντονιόνι,Ντράγιερ,Μπουνιουέλ,Όζου,
Γκοντάρ, Μιζογκούτσι, Ντε Σίκα, Καζάν.  


Είχα την ευτυχία και την τύχη να παρακολουθήσω σεμινάρια από δασκάλους, που μου άνοιξαν τα μάτια και με βοήθησαν να μπω στον πραγματικά θαυμαστό κόσμο της φωτογραφίας : τον Πλάτωνα Ριβέλλη,τον Βασίλη Γεροντάκο, τον Λάμπρο Παπανικολάτο, τον Παναγιώτη Κασίμη,τον Λουκά Βασιλικό, τη Stella Johnson,τον Γιώργο Δεπόλλα,τον Στράτο Καλαφάτη, που θερμά τους ευχαριστώ για τα μαθήματά τους,τις συμβουλές και την αγάπη τους.


Μελετώ και βλέπω όλους τους πρωτοπόρους της τέχνης της φωτογραφίας.
Παρακολουθώ συχνά σεμινάρια και μαθήματα για να ενημερώνομαι και να διδάσκομαι...

Η Κατιούλα, η Φανή και η Μαρία είναι οι γυναίκες της ζωής μου και τις ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου....

Top